LA SAUVAGE

Strak, authentiek en stijlvol. De T-shirts van La Sauvage zijn eigentijds en passen overal bij. Ga je lekker casual naar school, of wil je indruk maken op de dansvloer? Het kan allemaal! De shirts zijn unisex, dus voor zowel mannen als vrouwen te dragen. Maak hieronder een keuze of neem contact op voor een gepersonaliseerd design!

De shirts zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn allemaal custom made, waardoor de bezorgtijden kunnen variëren. Hierdoor weet je wel zeker dat er genoeg aandacht wordt geschonken aan jouw shirt!

Heb je zelf een gaaf idee over een ontwerp, maar kom je er niet helemaal uit? Door contact met mij op te nemen kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kan bijvoorbeeld de voor- én achterkant bedrukt worden, kunnen de shirts met lange mouwen gemaakt worden en kunnen de shirts in de kleur die jij graag wilt.

Contact

T-shirts

Geïnteresseerd in een van de La Sauvage T-shirts? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn tot een gepersonaliseerd ontwerp? Stuur mij gerust een berichtje!

Contact

delanodewilde94@gmail.com
06-4014 66 23

Design

Ben je geïnteresseerd in overig design, zoals een flyer, website, of logo? Vul dan het contactformulier in met je vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Man met blond haar en zwart vest. Toont zijn La Sauvage shirt met de afbeelding van een beer en de coördinaten van Rotterdam.
© Copyright 2021 - La Sauvage Delano de Wilde - UX/UI DESIGN - GRAPHIC DESIGN - CONTENT CREATOR